Dokumentin sisältö

Tämä dokumentti on kertomus motoristin, matkamaskotin ja moottoripyörän yhdessä tekemästä moottoripyörämatkasta Italian Dolomiiteille (kartta) maisemia katselemaan. Matkaan lähdettiin Suomesta ja Suomeen myös aikanaan palattiin. Matkareitille sattui Suomen ja Italian lisäksi myös Ruotsi, Tanska, Saksa sekä Itävalta.

Varoitus! Lue tämä ennenkuin jatkat matkakertomuksen lukua. Tässä matkakertomuksessa puhutaan rumia, ajetaan välillä kovaa ja välillä hiljaa. Tunnetaan erittäin voimakasta hyvänolon tunnetta, joka kääntyy odottamatta ja yllättäen rajuun itkuun. Matkan edetessä myös veri roiskuu ja juodaanpa matkan aikana myös aikuisten ruokajuomaakin. Myös peräpää vaivaa. Entä auttaako peräongelmiin ripulilääke vai ei? Miten tästä kaikesta selvittiin? Vai selvittiinkö? Tämä ja vähän muutakin selviää tämän matkakertomuksen aikana.

Mielipiteet

Ihan ilman mielipiteitä ei selvitty tästäkään reissusta. Vaikka aika on jo (hiukan) loiventanut mielipiteitäni, niin tälläkin reissulla olin montaa mieltä monista asioista. Muiden mielipiteitä kuuntelin tarkkaavaisesti, mutta mitään vaikutusta niillä ei reissun toteutumiseen ollut.

Miksi tämä dokumentti on julkaistu web-sivustolla

Suurin syy siihen, että tämä matkakertomus on julkaistu InterWebissä on siinä, että mikään kustantamo ei toistaiseksi ole suostunut tälläistä raadollista matkakertomusta julkaisemaan. En tosin sitä yhtään edes ihmettele.

Valokuvat

Juttuun liittyvät valokuvat löydät tarinan vasemmalta puolelta ja niitä klikkaamalla kuvasta saa näkyviin suuremman version samasta kuvasta. Osan kuvia voit selata eteen/taakse käyttämällä nuolinäppäimiä kunhan ensin olet ottanut klikkaamalla yhden kuvan esiin suurempana.

Pääsääntöisesti kuvatekstit noudattavat kaavaa: Maa – tie/paikka – selite. Tarkoitus on ollut se, että kuvatekstin ja kartan avulla paikan löytää uudestaan ja uudestaan, jos siihen tuntuu olevan tarvetta.

Matkakertomuksen web-sivuston tekijän vastuu

Tämä matka sekä matkakertomus on tehty täysin edesvastuuttomassa tilassa. Nyt on lukijalla vielä mahdollisuus lopettaa lukeminen. Oma syynne, jos edelleen jatkatte lukemista...

Sivuston tekniset ominaisuudet

Web sivusto on generoitu tekemälläni “OH3CH's Spectacular Web Production tool” –generaattorilla ja sivut on viimeistelty HTML Tidy’llä. Lopuksi ne on validoitu (W3C, HTML 4.01 ja W3C, css).

Versionhallintaa varten jokaisen sivun lopussa on päiväys aikaleimoineen ja “OH3CH's Spectacular Web Production tool” –generaattorilla generoiduissa sivuissa myös generaattorin versionumero.

Sivujen käyttöohje

Pikkukuvat löytyvät osakohtaisesti vasemmasta reunasta. Klikkaamalla pikkukuvaa saat siitä näkyviin suuremman kuvan. Sivuston navigointilinkit löytyvät sivun ylälaidasta aivan niinkuin sisällysluettelokin.

Lukijan ei välttämättä tarvitse olla hullu, mutta se auttaa huomattavasti ymmärtämään tätä matkatarinaa sekä sen kirjoittajaa.

Versiot

4.0

Lisätty panoraamakuvia.

3.1.4

Kolesterolin kemiallisen kaavan esitysmuotoa muutettu.

3.1.3

Kiritusvihre korjattu. Alkupätkän karttatiedot laitettu kohdilleen. Mistä näitä virheitä oikein tulee?

3.1.2

Yksi kartta keskitetty ja jälleen kerran muutama kiritusvihre korjattu.

3.1.1

Sivun lay-outtia muutettu paremmin "sormilaitteille" toimivammaksi. Tämä koskee myös muita matkatarinoita. Testattu ainoastaan iPad 2 laitteella.

3.1

Ensimmäinen maailmanlaajuiseen levitykseen päässyt versio.

2.0

Ensimmäinen raakaversio.

1.0

Matkakertomuksen tekeminenhän alkaa minulla aina siitä, että dokumentoidaan kaikki matkan aikana otetut valokuvat: Maa - paikka - selite.

0

Aiheen tiimoilta en ollut tehnyt vielä mitään.

OH3CH's Spectacular Web Production tool v 5.4.0
Generated: 18.06.2012, 19:49:34
Copyright 2012 © OH3CH