Dokumentin sisältö

Tämä dokumentti on mp matka, moottoripyöräseikkailu, Suomesta Itävaltaan ja takaisin. Matkalla käydään myös joissakin muissa maissa (kartta). Sivuilla ei ole animaatioita tai suuria kuvia ja siksi ne ovat luettavissa myös hitaalla modeemiyhteydellä.

Tämä dokumentti on yritetty tehdä kirjan muotoon (ei papyryskäärön) ja siksi se sisältää useita sivuja jotka kaikki ovat lyhyitä.

Paikannimet on kirjoittu siinä muodossa kun ne ovat kartasta löytyneet. Samasta paikannimestä voi olla (ja onkin) useampaa kirjoitusasua, sillä erikielisiä karttoja on ollut mukana muutamia.

Selaimessasi on oltava seuraavat ominaisuudet käytössä

Selaimesi tarvitsee tuen tyylisivuille, Java Sriptille sekä kehyksille. Web sivusto on generoitu tekemälläni ”OH3CH's Spectacular Web Production tool” –generaattorilla ja sivut on viimeistelty HTML Tidy’llä. Lopuksi ne on validoitu (W3C, HTML 4.01 ja W3C, css).

Versionhallintaa varten jokaisen sivun lopussa on päiväys aikaleimoineen ja ”OH3CH's Spectacular Web Production tool” –generaattorilla generoiduissa sivuissa myös generaattorin versionumero.

Sivujen käyttöohje

Alhaalla oikealla on navigointi kehys (=Frame). Jokaisella sivulla se on aina samassa paikassa eikä sivua tarvitse navigoinnin esiinsaamiseksi rullailla hiirellä. Navigointilinkit ovat samassa paikassa ja siksi helpot löytää ja käyttää.

Vasen kapea kehys on varattu pienille kuville, jos niitä kyseiseen sivuun jollain tavalla kuuluu. Nauti matkastasi.

Kaikista vasemman reunan pikkukuvista on linkki suurempaan kuvaan. Kuva aukeaa omaan ikkunaansa ja kaikki kuvat aukeavat siihen samaan, joten sitä ei tarvitse välillä sulkea.

Mielipiteet

Kaikki mielipiteet näillä sivuilla ovat minun omia ja jos et ole samaa mieltä kanssani, niin se on Sinun ongelmasi ei minun!

Miksi tämä dokumentti on julkaistu webissä?

Tämä dokumentti on tehty siksi, että tein tämän moottoripyörämatkan ja haluan vielä muutaman vuoden päästäkin muistaa ja muistella, että missä sitä oikein tuli käytyä. Omaan muistiini en voi luottaa, mutta tämän dokumentin avulla voin matkata tämä mp seikkailun aina uudestaan ja uudestaan.

Miksi tämä on julkaistu netissä? No, miksei?

Versiot

4.0

Lisätty kartat (Google Maps) summittaisine ajosuorituksineen.

3.4

Navigoinnin ja tulostuslinkin tekstit suomennettu.

3.3.1

Ensimmäinen versio josta on myös Suomenkielinen sivusto.

3.3.0

Pieniä Java Script muutoksia. Lisätty tulostuslinkki ”Print Me” jokaisen tekstisivun loppuun. HTML otsikko (TITLE) sai sivunumeron.

3.2.0

Tyylejä muuteltu ja viritelty. Käyttämättömiä Java Sriptejä poistettu.

3.1.0

Jättiläiskuvat lisätty.

3.0.0

Täytetty yleisön pyynnöt ja lisätty pikkukuviin linkki JÄTTILÄISKUVIIN. Jättiläsikuvia ei tosin vielä ole.

2.0.0

Kuvatekstit lisätty.

1.0.1

Tässä versiossa on pienet postimerkkikuvat vasemmassa reunassa. Kuvatekstejä ei ole ja kuvien ”laatu” on mitä on. (Toisin sanoen laatua ei ole eikä tule).

1.0.0

Eka versio julkaistu webissä. Seikkailu on vielä vajavainen eikä kuvia ole ollenkaan.

- 0.0.0

MP seikkailu oli vielä vain märkä unelma mielikuvituksessani.

OH3CH's Spectacular Web Production tool v 5.4.0
Generated: 29.03.2008, 15:36:29
Copyright 2006 © OH3CH